WEBINAR Untis en WebUntis 2021

Het Coronavirus heeft van ons allemaal veel aanpassingsvermogen gevergd. Voor jullie als roostermaker m.b.t. het aanpassen/wijzigen van de roosters; voor onze medewerkers met het ondersteunen bij deze werkzaamheden. Voor iedereen waarschijnlijk door het thuiswerken. Kortom, het is een roerige tijd voor ons allemaal.Logo Untis België

De laatste maanden hebben we noodgedwongen de cursussen geheel online gegeven. In eerste instantie waren we hier een beetje sceptisch over, omdat we toch het idee hadden het stukje persoonlijke aandacht niet te kunnen geven, maar in de praktijk is gebleken dat dit meeviel. Sterker nog, volgens ons is het allemaal achteraf gezien uitstekend verlopen! Aangezien het einde nog niet in zicht is van alle maatregelen, zullen ook de komende maanden de cursussen online worden gegeven.

UPGRADE UNTIS en WEBUNTIS 2021

Nu staat de nieuwe versie Untis 2021 voor de deur. Normaal gezien geven we de Upgrade cursus in onze vaste locaties in het land. Een uitje voor de roostermaker/planner en tevens een moment om alle nieuwe zaken te zien, het laatste nieuws te horen en vaak ook al een kijkje in de toekomst te krijgen.

DIT JAAR GRATIS AANGEBODEN DOOR ONS

Door de huidige omstandigheden zou de Upgrade cursus 2021 helaas online gegeven moeten worden. Maar we hebben besloten het dit jaar helemaal anders te doen! We maken het makkelijker voor u, u hoeft er de deur niet voor uit, het kost u geen hele dag meer en het wordt absoluut leuk!

HOE DAN?

Dit jaar gaan we geen cursus geven maar we maken er een GRATIS WEBINAR van.
In dit webinar nemen we u mee langs de nieuwe mogelijkheden in Untis en WebUntis 2021 en heeft u de gelegenheid vragen te stellen aan ons. We zullen met alle medewerkers aanwezig zijn in het webinar en kijken er nu al naar uit!

WANNEER?

Donderdagmiddag 3 december 2020
13:30 – 15:30 uur

IS HET ECHT GRATIS?

Jazeker, geheel gratis.

We zien u graag op het WEBINAR op 3 december a.s.

Cursusduur

2 uurtjes

Voor wie?

Iedereen die interesse heeft voor Untis en WebUntis.

Kosten:

€ 0,- per persoon

Wat krijgt u te zien in het webinar:

  • Nieuwe mogelijkheden
  • Handige mogelijkheden
  • Wat u nog niet wist
  • Maar wel graag wilde weten
  • Nog veel meer

Cursusdata

Er zijn op dit moment geen cursusdata bekend voor deze cursus