De Untis groep

In 1989 startte Henk Hentzen met de verkoop van de Untis roostersoftware bij ICS Adviseurs. In 2004 is Henk Hentzen zijn eigen bedrijf gestart en heeft het dealerschap voortgezet. In de daaropvolgende jaren heeft het bedrijf een sterke groei doorgemaakt en ook zelf programma’s ontwikkeld als aanvulling op de Untis programmatuur, gericht op de Nederlandse onderwijssituatie, overheidseisen en managementinformatie.

Sinds 2013 heeft Juliet van Diemen-Hentzen haar vader opgevolgd als algemeen directeur van Untis en vormt samen met Rens Hemmes, technisch directeur, de directie van Untis.

Een effectief directieteam; Juliet draagt zorg voor de administratie en de financiën en Rens voor de producten en techniek. Samen bepalen ze het beleid van de organisatie en geven ze richting aan de ontwikkelingen van de producten en opleidingen met als hoofddoel goed te kunnen voldoen aan de behoefte van de klanten.

Untis B.V.

Untis B.V. is sinds 2004 de enige distributeur van de in Oostenrijk ontworpen softwareproducten van Untis GmbH. Untis GmbH, voormalig Gruber & Petters GmbH, bestaat al sinds 1970 en hebben vandaag de dag 28 medewerkers in dienst. De producten van Untis worden wereldwijd gebruikt en zijn in meer dan 38 landen en 25 talen beschikbaar.

Untis Opleidingen en trainingen B.V.

Deze bv is opgericht in 2010 om de onderwijsmarkt gerichte opleidingen en cursussen te kunnen bieden met BTW-vrijstelling. Deze B.V. is ingeschreven in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO).

Untis NL B.V.

Is opgericht in 2013 om het onderwijs te kunnen voorzien van allerlei onderwijslogistieke dienstverlening. Onder andere wordt de helpdesk aangeboden vanuit deze B.V.. Sinds 2014 verlenen wij ook hostingdiensten voor de roostersoftware Untis, ook wel genoemd “Untis Online”.

Untis BVBA

 

Untis, verschillende diensten met focus op onderwijs!

Onderwijs applicaties

Scholen hebben als doel om studenten gevarieerde en kwalitatief hoogstaande leertrajecten aan te bieden en daarbij docenten, locaties en leermiddelen optimaal in te zetten. Onderwijslogistiek – het scala aan processen, systemen en informatiestromen – maakt het mogelijk om het onderwijs gestroomlijnd te laten verlopen

Naar onze applicaties

Opleidingen & trainingen

Al vele jaren verzorgt Untis alle mogelijke opleidingen voor Untis, WebUntis en alle overige onderwijs applicaties. Het volgen van een opleiding verhoogt uw kennis van het programma, en daarmee haalt u tijdwinst op die momenten dat er weinig tijd is en worden de lesroosters die u maakt, hoger van kwaliteit.

Opleidingen

Advies & diensten

Het kan zijn dat uw met de gedachte loopt dat uw onderwijslogistieke proces beter en/of efficiënter zouden kunnen. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u over deze zaken een kundig advies geven waardoor deze processen kunnen worden verbeterd. Onze adviseurs kunnen tevens een belangrijke rol spelen bij de implementatie van deze processen.

Advies en diensten