Onze cursussen

Voor het optimaal gebruik van onze applicaties is het raadzaam om een cursus te volgen.

Voor de cursussen dient u in het bezit te zijn van een eigen laptop. In de cursusruimte zorgen wij voor voldoende stroompunten. Het aantal deelnemers per cursus is beperkt tot maximaal 11 personen om kwaliteit, kennisoverdracht en het individuele karakter te kunnen waarborgen. Ervaring met Microsoft Windows is vereist. De basiscursus voor een oudere versie van Untis wordt alleen gegeven als er voldoende aanmeldingen zijn.

Trainingsduur van de cursussen

De cursussen duren vanaf een halve dag tot en met vier dagen. Detailinformatie over de duur vindt u bij elke cursussen afzonderlijk. De cursussen beginnen om 9.30 uur en duren tot 15.30 uur. Vanaf 9.00 uur bent u welkom voor een kop koffie of thee.

Trainingslocatie

Regus
Antwerpen City Center
Quellinstraat 49
2018 Antwerpen

Cursus op maat

Naast een cursus uit het standaard aanbod bied Untis u ook trainingen op maat en/of in-company. Wanneer u de cursus, op eigen locatie of op een andere door u gekozen locatie geleverd wilt hebben is dit mogelijk. Wij kunnen een maatwerkcursus verzorgen op iedere door u gewenste locatie.

De medewerkers van Untis helpen u graag om succesvol te kunnen plannen en roosteren. Cursussen op maat geven we aan kleine groepjes tot maximaal 12 deelnemers. Iedere nieuwe cursus op maat verschilt van de vorige: uw wensen staan op zich en vragen om een eigen, gerichte benadering. Daarvoor bent u voor een cursus op maat bij ons aan het juiste adres.

Intakegesprek

We brengen de wensen in kaart. Wat zijn de leerdoelen? Wat wil je bereiken? Wie doen er mee en wat willen zij bereiken?
Een cursussen op maat wordt in overleg met u samengesteld zodat een optimale afstemming met de deelnemers uit uw organisatie bereikt wordt. Vervolgens doen we u een helder voorstel in de vorm van een offerte. Nadat we akkoord hebben op de offerte, gaan we aan de slag met de uitwerking en uitvoering van de cursus.

Alle cursussen BTW vrij!

Al onze cursussen hebben vrijstelling van BTW volgens art. 44, § 2, 4° van het BTW-wetboek.


Cursusaanbod