Pauzerooster

Bij sommige instellingen moet in de pauzes toezicht worden gehouden over de leerlingen. Deze – vaak niet geliefde – taak zal met zoveel mogelijk rechtvaardigheid over de verschillende leerkrachten moeten worden verdeeld.
Bij het maken van een rooster van pauzetoezichten dient rekening te worden gehouden met pauzes van verschillende lengtes en met de beschikbaarheid van een leerkracht volgens zijn/haar normale rooster.

Het kan ook voorkomen dat niet alle leerkrachten even vaak ingezet mogen worden. De module Pauzerooster houdt hier rekening mee. Het houdt ook rekening met dislocaties. Een leerkracht die in een pauze van dislocatie moet wisselen, wordt niet voorgedragen als beschikbare leerkracht voor het houden van een pauzetoezicht.
De pauzeroosters kunnen weergegeven, afgedrukt en worden opgenomen in de uurroosterweergave van de leerkracht.

Cursusduur

1/2 Dag

Voor wie?

Deze cursus is bestemd voor de ervaren Untis-roostermaker, die zich verder wil bekwamen. De cursist moet bekend zijn met Untis, de Basisopleiding hebben gevolgd of veel praktijkervaring hebben met Untis. Ervaring met Microsoft Windows is vereist.

Kosten:

€ 149,- per persoon. Inclusief verzorgde lunch, cursusmateriaal en certificaat.

Eigen laptop noodzakelijk:

Om aan deze cursus te kunnen deelnemen dient u in het bezit te zijn van een eigen laptop met hierop een actuele versie van Untis.

Deze cursus bevat de volgende onderdelen:

  • Definitie van gangen
  • Pauzetoezichten aanmaken
  • Afdrukken van de toezichten

Cursusdata

Er zijn op dit moment geen cursusdata bekend voor deze cursus