Untis Online

Veel scholen hebben ons de vraag gesteld of de roosterapplicatie Untis niet geoutsourcet kon worden. Dit is zeker mogelijk met onze hostingsservice Untis Online.

Met deze dienst bieden wij u een “remote” omgeving aan waarbij het programma Untis op ons datacentrum is geïnstalleerd. U heeft dus geen lokale versie van dit programma meer nodig. De installatie, het beheer en natuurlijk ook het onderhoud van het programma en de database wordt geheel door Untis uitgevoerd.

Wat krijgt u met Untis Online:

Wij maken voor u een online-omgeving klaar in ons datacentrum. U krijgt van ons een inlogcode en een wachtwoord. Vervolgens kunt u aan de slag met de online-variant van Untis. Overdag werkt u op de school aan uw rooster en thuis werkt u gewoon door (als u dat wilt natuurlijk), echter altijd in dezelfde online-omgeving. Heeft u een MultiUser-licentie dan is het ook mogelijk om met meerdere roostermakers tegelijk aan het rooster te werken. Iedere gebruiker dient uiteraard wel een account te hebben op Untis Online

Grote voordelen van Untis Online

Een van de grote voordelen van Untis Online is dat het programma Untis (en eventueel meer) te gebruiken is vanaf ieder device. U heeft alleen internet nodig. Vanaf het Android-, Apple- of Windows-tablet, het kan allemaal. Er zijn geen werkzaamheden voor uw IT-afdeling. Het beheer en het onderhoud ligt bij Untis.

 


Kosten:

Voor deze dienst berekenen wij een maandbedrag per gebruiker excl de eenmalige setupkosten. Neem voor een prijsopgave contact op met onze klantenservice.

Daarom kies je hiervoor:

  • Altijd up to date
  • Snelle servers
  • Platform onafhankelijk
  • Enige wat u nodig heeft is een internet-verbinding

Meer informatie? Neem contact op met onze klantenservice.

Contact