Terug naar WebUntis

WebUntis Reserveringen

WebUntis Reserveringen verhoogt de flexibiliteit van de docenten. Ze kunnen bijvoorbeeld zelf lokaalwijzigingen doorvoeren en ontlasten daarmee de roostermaker.

  • WebUntis Reserveringen is een gemakkelijk te bedienen, webgebaseerd lokaalreserverings- en boekingssysteem. Met dit programma kunnen gebruikers hun lesrooster qua ruimte-indeling aanpassen. Een docent kan een lokaalwijziging zelf invoeren en/of naar een beschikbaar lokaal zoeken met een gewenste faciliteit (beamer, computer, audio. enzovoort) en dit met genoeg gebruikersrechten direct boeken.
  • WebUntis is een dynamisch roosterinformatiesysteem. Met WebUntis is het totale rooster van uw school op elk ogenblik via het Internet in te zien inclusief de dagelijkse wijzigingen. Dit is, indien gewenst, zelfs mogelijk, zonder dat men zich hoeft aan te melden. In een mum van tijd worden gegevens van de vervangingsplanning in Untis overgenomen.
Offerte aanvragen
  • Met WebUntis Reserveringen kunt u roosterwijzigingen, zoals het verplaatsen van lessen, uitval, extra inzet en lokaalwijzigingen doorvoeren.
  • WebUntis Reserveringen is een managementsysteem voor faciliteiten.Met WebUntis Reserveringen kunt u het gebruik van faciliteiten optimaal beheren. Lokalen, beamers, computers, audio en veel meer faciliteiten worden vastgelegd en kunnen daardoor optimaal worden gebruikt.
  • Overige kenmerken van WebUntis Reserveringen.
    Hiërarchisch gebruikersbeheer, vrij te definiëren gebruikersgroepen, beper- kende boekingsmogelijkheden en -tijden, boekingsbevestiging per e-mail, weergave van dagteksten, naadloze koppeling met Untis en ICS-kalender.

Aansluitende cursus

Er zijn op dit moment geen cursusdata bekend voor deze cursus