Terug naar Untis

Module Periodenrooster

Een lesrooster ondergaat vaak ingrijpende veranderingen tijdens het lesjaar. Het kan zelfs noodzakelijk zijn om in verschillende perioden van het lesjaar, verschillende lesroosters te maken. Tot nu toe was de enige oplossing om voor elke nieuwe periode een apart roosterbestand te maken en daarin de laatste wijzigingen te verwerken. Met de module Periodenrooster is het mogelijk verschillende versies van hetzelfde rooster in één bestand onder te brengen.

De module Periodenrooster biedt vele, nieuwe mogelijkheden voor het plannen en wijzigen van roosters. Zo kunt u het rooster in meerdere perioden verdelen en elke periode apart, zonodig met andere uitgangspunten, optimaliseren. Al tijdens het clusterproces (module Clusterpakket) kunt u perioden aanmaken. De verschillende perioden met de bijhorende clustergegevens neemt Untis over.

Let op!

Periodenrooster werkt nauw samen met de module Dagroosterbeheer en de module Modulairrooster. Als u één van deze modules aanschaft, dan ontvangt u gratis de module Periodenrooster.

Offerte aanvragen

Aansluitende cursus

ONLINE - Automatisch Roosteren
19 mrt, 26 mrt
ONLINE
€ 399,-
ONLINE - Basiscursus Roosteren met Untis
14 mei, 21 mei, 28 mei, 04 jun
ONLINE
€ 699,-
ONLINE - Modulair en Perioden
23 mei
ONLINE
€ 199,-
ONLINE - Dagelijks Roosterbeheer
03 jun, 10 jun
ONLINE
€ 399,-
ONLINE - Handmatig Roosteren
27 jun
ONLINE
€ 199,-